• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

BLunch, Markt 17 te Zele | tel 052 52 42 17 | info@blunch

© 2020 by BLunch. Marketingsupport by Horeca Optima

LUNCH & DINER

 

MENU 3 | 4 | 5 GANGEN

We gaan van start met Schotse zalm die we pekelen met zout, suiker, verse kruiden en gin. Hierbij komt een zoetzure aubergine crème met miso en gefermenteerde look, kruidensalade en een Oosterse vinaigrette.

---

Als volgt serveren we ravioli gevuld met noordzeekrab, basilicum en feta.
Hierbij komen tomaten die we konfijten met olijfolie, look en rozemarijn, sjalot en basilicum en een intense bisque.
---

Buikspek komt als laatste tussengerecht. Langzaam gebraiseerd waarna nog kort even gebakken. Daarbij een espuma van knolselder, groene kool en veenbesjes

---

Rubia (Galicië) in hoofdgerecht! Spaans rundsvlees licht gerijpt met cremeux van pompoen. Gebakken schorseneren en erengi paddenstoelen. Pomme pont neuf aardappelen en een klassieke rode wijn jus geparfumeerd met veenbesjes jus en kruidnagel werken het gerecht af.

--- 

Afsluiten doen we met rijstpap. Daarbij komt een jus van amandelmelk, vanilleroomijs en mango!