LUNCH & DINER

Menu in 4, 5 of 6 gangen

 

  1. Geitenkaas – biet – ganzenlever – cannelloni

  2. Zuiders gekonfijte tomaten – burrata – krokant brood

  3. Tortellini – ricotta – spinazie – king krab

  4. Risotto – paddenstoelen – consommé – makreel

  5. Kalfslende – zwezerikkroket – kikkererwt – artisjok

  6. Gemarineerde perzik – yoghurt – basilicum

Menu 4 gangen  (1.4.5.6)       51
Menu 5 gangen  (1.2.4.5.6)     59
Menu 6 gangen  (1.2.3.4.5.6).  68

Begeleidende wijnen

(0,375 wit, 0,375 rood).       43

Wit of rood, passend

bij de gerechten(0,375)

Domaine du Gournier, Frankrijk,

Sauvignon Blanc & Chardonnay   17

Macôn Lugny
Frankrijk (Bourgogne),

Chardonnay                     24

Tasmorcan
Italië, Barbera                29

Gezien de hygiëne-voorschriften hanteren we een beperkte bezettingsgraad. Vandaar dat we u vriendelijk verzoeken bij een 'à la carte' keuze op vrijdag- of zaterdagvond een voor- en hoofdgerecht te kiezen. Alvast dank voor uw begrip. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

BLunch, Markt 17 te Zele | tel 052 52 42 17 | info@blunch.be

© 2020 by BLunch. Marketingsupport by Horeca Optima