• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

BLunch, Markt 17 te Zele | tel 052 52 42 17 | info@blunch

© 2018 by BLunch. Marketingsupport by Horeca Optima

LUNCH & DINER

 

MENU 3 | 4 | 5 GANGEN

Beginnen doen we met zwaardvis, kort gebakken en afgewerkt met fleur de sel.
Daarbij couscous, een luchtige crème van aardpeer, granité van snijboontjes afgewerkt met limoen en vers appelsap en een algencrumble.

---

Ganzenleverterrine volgt, in combinatie met biet die we verwerken als merengue, zoetzuur ingelegd en een rode biet vinaigrette. Créme van abrikoos, honing en mascarponé en kort gebakken brioche brood.

---

Als laatste tussengerecht, een klassieke risotto met bospaddenstoelen. Gebakken
shiitake's, fijngesneden gedroogde ham uit Spanje en een groene kruiden crumble.

---

In hoofdgerecht, everzwijnfilet. Hierbij komt gebakken witloof, krokante spruitjes, een klassieke gratin dauphinois alsook veenbesjes.

--- 

Afsluiten doen we met Zeelse vlaaien. Hierbij serveren we een sorbet van bittere sinaas en mascarponé, gekonfijte kumquat samen met hazelnoten, pistache amandel.

 
 

TEAROOM