LUNCH & DINER

Menu in 4, 5 of 6 gangen (vanaf 28/8)

 

  1. Schotse zalm – aubergine – dille

  2. Simmental rund – tataki – avocado - prei

  3. Kabeljauw wang – artisjok – beurre blanc

  4. Paddenstoelen – risotto – sot l’y laisse

  5. Eend – wortel – kikkererwt

  6. Salted caramel – vijg - amandel

Menu 4 gangen  (1.4.5.6)       51

Bijpassende wijnen.            24


Menu 5 gangen  (1.3.4.5.6)     59

Bijpassende wijnen.            29


Menu 6 gangen  (1.2.3.4.5.6).  68

Bijpassende wijnen.            34

Gezien de hygiëne-voorschriften hanteren we een beperkte bezettingsgraad.

Vandaar dat we u vriendelijk verzoeken bij een 'à la carte' keuze op vrijdag- of zaterdagvond een voor- en hoofdgerecht te kiezen. Alvast dank voor uw begrip. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

BLunch, Markt 17 te Zele | tel 052 52 42 17 | info@blunch.be

© 2020 by BLunch. Marketingsupport by Horeca Optima