Valentijn_afbeelding_Website.jpg

VALENTIJN

feestmenu

MENU 3 | 4 GANGEN

Hapjes (2)

Tartaar van gekonfijte tomaten & basilicum
Mousse van gerookte paling met rode biet

Voorgerecht keuze

Terrine van Schotse zalm en dille,
avocado & Thaise kokos vinaigrette (koud)

- of -
Cannelloni van ossenstaart en truffel ‘ovenschotel’ met parmezaan, paddenstoelen en krokante groene kruiden (warm)

* Extra voorgerecht

Gepocheerde skrei, artisjok en zwarte olijf escabeche.
Klassieke witte wijn jus.

Hoofdgerecht

Mechelse koekoek opgevuld met  Serrano ham en spinazie,
klassieke jus met dragon, opgevulde polderaardappel

Dessert

Tarte framboise
ijzerkruid & citroencrème

Koffiegarnituur

Chocoladetruffel met passie vuling

Verse "Madeleines"
Pralines van Goût Fou ( Zele)

Menu 3 gangen (hapjes - 3 gangen - koffiegarnituur)   55

Menu 4 gangen* (hapjes - 4 gangen - koffiegarnituur)  67

Apart bij te bestellen

Pasta King krab     29

Vol au vent, klassiek met aardappelkroketjes     24
Normandische tongrolletjes     29

Witloofsoep (liter)     8

Tomatenroomsoep (liter)     8

Begeleidende wijnen

Aangepaste wijnen (geselecteerd door Fijne Wijnen Goossens, Zele)

Borgo Molino This Cuvée, Italië (spumante)     16

Champagne Cattier Brut Icône     29,5

Aangepaste wijnen (2x wit, 1x  rood)   41

Bestel nu online !

af te halen op

vrijdag 12 en zaterdag 13 februari tussen 14 en 17 uur

zondag 14 februari tussen 11.30 en 14.30 uur

Bij bestelling via e-mail, graag volgende vermelden a.u.b.:

  • menu keuze (3 of 4 gangen) met keuze voorgerecht

  • naam + gsm nummer

  • datum + uur van afhaling